Pub Punakettu

to - la 16 - 21 jatkamme aukioloaikaa tarvittaessa

Kun haluat fiilistellä rennossa atmosfäärissä reilussa seurassa, ota suunnaksi Pub Punakettu. Juotavaa meillä on tarjolla montaa sorttia ja kyökin puolelta kiikutamme eteesi myös nälän häätävää syötävää. Mukava hajurako pubin ja ravintolan välillä takaa molemmille oman tunnelmansa.

Oluen tarjoilua Pub Punaketussa.
Paikallisia oluita ja hyvää tunnelmaa

Mikäpä olisikaan mukavampaa hiihtolenkin jälkeen kuin nauttia huurteinen hyvässä seurassa? Pub Punaketussa on tarjolla monenmoista juotavaa, kuten esimerkiksi aitoja lappilaisia olusia sekä ulkomaisia suosikkeja. Tietysti saatavilla on myös alkoholittomia janonsammuttajia. Vipellä Punakettuun, kun haluat fiilistellä.

Tapahtumat, konsertit ja keikat

Meillä Pub Punaketussa on tapana järjestää kaikenlaista tapahtumaa asiakkaidemme iloksi. On musiikkiesityksiä, on komediaa, on vaikka sun mitä… Joten pidähän simmut auki tulevien häppeninkien varalta. Kun pohdit Luoston parasta menopaikkaa, Pub Punakettu tarjoaa rennon fiiliksen lisäksi myös menoa ja meininkiä.

Lautapelejä Pub Punaketun baaritiskillä.
Punaketun burgeriannos ja ranskalaiset.
Naposteltavat ravintolasta myös pubin puolelle

Pub Punaketun viihtyisästä tunnelmasta nauttiessasi saattaa nälkäkin yllättää. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, sillä kiikutamme kyökin puolelta eteesi nälän karkottavat herkkuannokset. Pizzaa, burgeria, laadukasta sormiruokaa… tätä kaikkea on tarjolla Pubin asiakkaille. Me pidämme huolen, ettei nälkä sotke iltaasi.