Catering-palvelut

Ravintola Punakettu järjestää tarjoilut niin mökille, juhliin kuin muihinkin Luostolla järjestettäviin tilaisuuksiin. Halusitpa sitten tilata valmiit ruoat suoraan mökille tai maittavat tarjoilut perhejuhlaasi, ota meihin yhteyttä – Punaketun catering-palveluun voit luottaa.

Pullakori Torvisen Majalla
Muonitus mökille – valmiit aamu- ja iltapalat

Haluatko iskeä lomavaihteen oikein kunnolla silmään? Siinä tapauksessa kannattaa tilata valmiit ruoat suoraan mökillesi. Me Punaketulla loihdimme kaikki päivän ruoat aamiaisesta lounaaseen ja päivälliseen – sinun tarpeesi mukaisesti. Jos haluat vain yksittäisen ateriakokonaisuuden, kuten aamiaisen, sekin onnistuu.

Tarjoilut juhliin ja perhetapahtumiin

Kaikkien, jotka haluavat järjestää juhlan tai perhetapahtuman Luostolla, kannattaa kääntää katseensa Punaketun suuntaan. Ravintolamme on varattavissa yksityistilaisuuksiin toukokuusta marraskuuhun – myös muut ajat ovat neuvoteltavissa. Tunnelmallisiin tiloihimme sopivat passelisti noin 60–70 vieraan tilaisuudet.

Leivonnaisia ja piirakkaa Torvisen Majan kanttiinissa.
Punaketun ravintolakattaus.
Catering-palvelut pieniin ja suuriin tilaisuuksiin

Suunnitelmissa Luostolla järjestettävä tilaisuus, johon tarvitset catering-palvelua? Hyvästä tilaisuudesta erinomaisen tilaisuuden tekee maittava murkina. Punaketun pirteä väki hyörii keittiön puolella ja pitää huolen, ettei yhdenkään vieraan tarvitse lähteä paikalta nälkäisenä. Kuulemme mielellämme toiveistasi.