Tule meille töihin!

Haluaistiko olla töissä Luoston alueen parhaimmassa ja persoonallisimmassa kettutiimissä?

Punakettu on lämminhenkinen, taatusti paikallinen, perheomisteinen ruokaravintola Luoston keskustassa, jossa yrittäjä itsekin häärää essu päällä. Valmistamme hyvää ja maukasta ruokaa kansainvälisille- ja kotimaisille asiakkaillemme.

Tervetuloa mukaan kettutiimiin!

Olemme pieni ja energinen porukka, joka pitää yhtä ja puhaltaa yhteen hiileen. Olemme myös kestävän matkailun edelläkävijöitä Sodankylän kunnassa ja meille on myönnetty Green Key -sertifikaatti kolme kertaa. Hiilijalanjälkemme on myös laskettu.

Teemme paljon yhteistyötä lähiruokatoimittajien kanssa, joka myös maistuu ruokalistallamme.

Punaketussa on sisällä asiakaspaikkoja max. 55 ja uudella lasiterassilla, Punaketun lasipaviljongissa, 55 asiakaspaikkaa.

Avoimet työpaikat

tarjoilija 

Sesonkityö on sinulle tuttua tai et ainakaan vierasta nopeasti vaihtuvia kiiretilanteita.

Meidän tarjoilija tietää pöytiintarjoilun perusteet tai hän on ainakin kiinnostunut ne oppimaan.

Me kyllä perehdytämme osaksi Kettu-tiimiä.

Tule meille töihin marraskuun lopusta sinne huhtikuun alkuun. 

Hakemukset: kerro itsestäsi ja liitä CV mukaan. Kirjoita sähköpostiosoite restaurant@punakettu.fi ja paina enter.

Täällä sinua odottavat iloinen ja kannustava kettumainen henkilökunta, Luostotunturin maaginen ametistiympäristö ja sen hienot puitteet ulkoilla ja harrastaa, sekä tietysti tyytyväinen asiakaskunta!

Huomioimme palkkatoiveet tapauskohtaisesti! Voimme sopia myös oppisopimuksesta.

Meiltä saat lisäksi Punaketun omat sekä Pyhä-Luosto-alueen yhteiset henkilökunnan edut.

Kimppakämpässä, Luoston keskustassa, sinua odottaa oma huone!

Mikä ihmeen Punakettu ja missä on Luosto?

Punakettu asuu Luostolla (luosto.fi) ja kuuluu Sodankylän kuntaan. Autolla ajaa Rovaniemeltä tänne tunturiin n. 1,5 h (n.  120 km). Bussilla pääset myös paikalle. Bussi lähtee Rovaniemen rautatieasemalta ja koukkaa samalla linja-autoaseman, sekä lentokentän. Jos sinulla on oma auto, niin se helpottaa liikkumista, mutta ilmankin pärjää. Torstaisin Sodankylään kuljettaa alueen henkilökuntaa ja paikallisia edullinen asiointi- ja palveluliikenne. Luostolla asuu vakituisesti vajaa 100 asukasta. Mistä 100 hengen kylästä voisit löytää monta hotellia, ravintolaa, kylpylän, hiihtokeskuksen ja kyläkaupan, jossa on mm. Postin ja Matkahuoltopalvelut?

No Luostolta tietenkin!

Tervetuloa meille Punakettuun töihin ja toisenlaiseen tunturiin!

Tiedoksi: esittelyvideo Luostosta on tehty 5-vuotta sitten. Alueella on henkilokuntakin vaihtunut, mutta sanoma Luostosta on sama; tämä on todella erikoinen ja ainutlaatuinen paikka.