Tule meille töihin!

Haluaistiko olla töissä Luoston alueen parhaimmassa ja persoonallisimmassa kettutiimissä?

Punakettu on lämminhenkinen, taatusti paikallinen, perheomisteinen ruokaravintola Luoston keskustassa, jossa yrittäjä itsekin häärää essu päällä. Valmistamme hyvää ja maukasta ruokaa kansainvälisille- ja kotimaisille asiakkaillemme.

Tervetuloa mukaan kettutiimiin!

Olemme pieni ja energinen porukka, joka pitää yhtä ja puhaltaa yhteen hiileen. Olemme myös kestävän matkailun edelläkävijöitä Sodankylän kunnassa ja meille myönnettiin Green Key -sertifikaatti 5/21 ja 6/22. Hiilijalanjälkemme on laskettu. Teemme paljon yhteistyötä lähiruokatoimittajien kanssa, joka myös maistuu ruokalistallamme.

Punaketussa on sisällä asiakaspaikkoja max. 55 ja uudella lasiterassilla, Punaketun lasipaviljongissa, toiset 55.

Avoimet työpaikat

kokki ja tarjoilija 

Sesonkityö on sinulle tuttua tai et ainakaan vierasta nopeasti vaihtuvia kiiretilanteita.

Punaketun kokki paistaa pizzat, burgerit ja pihvit ja ymmärtää riistan lisäksi myös lähiruoan päälle.

Tarjoilija tietää pöytiintarjoilun perusteet tai se on ainakin tuttua.

Tottakai me perehdytämme, käymme reseptiikan läpi jne.

Tule meille töihin ruskasta pääsiäisen yli. Hakemukset: kerro itsestäsi ja liitä CV mukaan. Kirjoita sähköpostiosoite restaurant@punakettu.fi ja paina enter.

Täällä sinua odottavat iloinen ja kannustava kettumainen henkilökunta, Luostotunturin maaginen ametistiympäristö ja sen hienot puitteet ulkoilla ja harrastaa, sekä tietysti tyytyväinen asiakaskunta!

Huomioimme palkkatoiveet tapauskohtaisesti! Voimme sopia myös oppisopimuksesta.

Meiltä saat lisäksi Punaketun omat sekä Pyhä-Luosto-alueen yhteiset henkilökunnan edut.

Kimppakämpässä, Luoston keskustassa, sinua odottaa oma huone!

Somevastaava

Etsimme Luostolla sijaitsevaan ravintolaamme somevastaavaa hallinnoimaan meidän Instagram ja Facebook kanavia.

 Työ sopii erinomaisesti osa-aikaiselle, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta someviestinnästä, sekä ymmärrystä markkinoinnin perusteista sekä tiedottamisesta.

Työnkuvaasi kuuluvat Instagram ja Facebook julkaisut, verkkosivujen päivitys, sekä valokuvaus ravintolasta, annoksista, tekijöistä. Punaketun somevastaavana saat vapauden/mahdollisuuden toteuttaa ideoitasi, sekä kehittää somekanaviamme yhdessä ravintoloitsijan kanssa. Kirjoitat sujuvasti julkaisut myös englanniksi. Olemme Green Key-sertifioitu ravintola ja toivommekin, että sinulta löytyy osaamista viestiä vastuullisuudesta ja olet itse tietoinen sen tärkeydestä.

Työ on joustavaa ja työskentelet pääosin etänä. Valokuvauksen puitteissa on kuitenkin suotavaa, että pääsisit välillä myös paikan päälle. Työstä maksetaan laskutuksena sekä kilometrikorvaukset ja tunnit määräytyvät tehdyn työn mukaisesti.

Hakemukset: Kerro itsestäsi ja millä keinoin markkinoisit ja tiedottaisit Punakettua somessa.

Liitä cv liitteeksi, lähetä ne restaurant@punakettu.fi.

Matkailun tuntemus, sekä Luoston alueen tuntemus katsotaan eduksi.

Tutustu www.luosto.fi ja www.pyha.fi.

Aloitus sopimuksen mukaan, mahd pian, oikean henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostut, ole yhteydessä Mariaan (restaurant@punakettu.fi)

Mikä ihmeen Punakettu ja missä on Luosto?

Punakettu asuu Luostolla (luosto.fi) ja kuuluu Sodankylän kuntaan. Autolla ajaa Rovaniemeltä tänne tunturiin n. 1,5 h (n.  120 km). Bussilla pääset myös paikalle. Bussi lähtee Rovaniemen rautatieasemalta ja koukkaa samalla linja-autoaseman, sekä lentokentän. Jos sinulla on oma auto, niin se helpottaa liikkumista, mutta ilmankin pärjää. Torstaisin Sodankylään kuljettaa alueen henkilökuntaa ja paikallisia edullinen asiointi- ja palveluliikenne. Luostolla asuu vakituisesti vajaa 100 asukasta. Mistä 100 hengen kylästä voisit löytää monta hotellia, ravintolaa, kylpylän, hiihtokeskuksen ja kyläkaupan, jossa on mm. Postin ja Matkahuoltopalvelut?

No Luostolta tietenkin!

Tervetuloa meille Punakettuun töihin ja toisenlaiseen tunturiin!