Tule meille töihin!

Haluaistiko olla töissä Luoston alueen parhaimmassa ja persoonallisemmassa tiimissä?

Punakettu on lämminhenkinen, taatusti paikallinen, perheomisteinen ruokaravintola Luoston keskustassa. Valmistamme hyvää ja maukasta ruokaa kansainvälisille- ja kotimaisille asiakkaille. Olemme pieni ja energinen porukka, joka pitää yhtä ja puhaltaa yhteen hiileen. Olemme myös kestävän matkailun edelläkävijöitä Sodankylän kunnassa ja meille myönnettiin Green Key -sertifikaatti 5/21 ja 6/22. Hiilijalanjälkemme on laskettu, joka on harvinaista ravintola-alalla -vielä.

Punaketussa on sisällä asiakaspaikkoja max 55 ja uudella lasiterassilla, Punaketun paviljongissa, toiset 55. Tarjoamme Pyhä-Luoston alueen matkailijoille, paikallisille -, sekä lähikuntien asukkaille ihan uudenlaisen ravintolakokemuksen, koska lasipaviljonkimme on viihtyisä jopa talvellakin!

Sijaitsemme Luostolla, Sodankylän kunnan alueella. Autolla ajaa Rovaniemeltä tänne tunturiin n. 1,5h (n. 120km). Ski Bussilla pääset myös paikalle. Bussi lähtee Rovaniemen rautatieasemalta ja koukkaa samalla lentokentän kautta. Jos sinulla on oma auto, niin helpottaa liikkumista, mutta ilmankin pärjää.

Tervetuloa meille töihin, toisenlaiseen tunturiin – ja Kettutiimiin!

Etsimme talveksi kokkia ja tarjoiljaa. Työt alkaisivat viimeistään marraskuun lopulla, talven ruokalistan sisäänajolla. Hienoa olisi, jos tulisitte sitä ennen meidän kanssa ottamaan värikäs ruska vastaan!

Sesonkityö on teille tuttua tai ette ainakaan vierasta nopeasti vaihtuvia kiiretilanteita. Paineensietokykynnekin on karttunut vuosien varrella ja huuli lentää työtovereiden kanssa. Heti ensitöiksenne, kun vilkaisette meidän ruokalistaa ja olette vahvasti sitä mieltä, että pystytte nostamaan annokset  ja hoitamaan salia itsenäisesti työvuoron aikana ensimmäiset pari tuntia ravintolan avauduttua tai viimeisillä tunneilla, niin olet etsimämme tyyppi! Tottakai me perehdytetään, opetetaan resepttiikka jne.

Täällä sinua odottavat tyytyväinen asiakaskunta, kannustavan kettumainen henkilökunta, Luostotunturin maaginen ametistiympäristö ja sen hienot puitteet ulkoilla ja harrastaa.

Huomioimme palkkatoiveet tapauskohtaisesti! Voimme sopia myös oppisopimuksesta, kaikki on mahdollista!

Meiltä saat lisäksi Punaketun omat ja Pyhä-Luosto -alueen yhteiset henkilökunnan edut.

Kimppakämpässä sinua odottaa oma huone!

 

Kerro meille itsestäsi ja laita cv liitteenä mukaan: restaurant@punakettu.fi.