Perhe

Perheeltä perheille ja kaikille muillekin – näin Punaketussa, joka on ylpeästi perheravintola suurten ketjujen rinnalla. Koko värikäs poppoomme haluaa vieraiden viihtyvän iästä riippumatta. Täältä löydät tietoa myös laajemmasta perheestämme, yhteistyökumppaneistamme.

Punaketun omistaja perheensä kanssa.
Perheravintola jo toisessa polvessa

Punakettu on perheyritys, jota luotsaa Maria Heikkilä. Taustalla seuraa ja kommentoi äiti-Kerttu, joka emännöi omaa ravintolaansa Kerttulia parinkymmenen vuoden ajan. Kertun kokemus onkin kultaa arvokkaampaa, sillä hän on ammattilaisena nähnyt Luoston kehityksen koko kaaren 70-luvulta alkaen.

Menoa ja meininkiä vauvasta vaariin

Punaketussa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin ja mukulasta mummoon. Ravintolan lastenlistasta pikkuketut löytävät taatusti maittavaa murkinaa, mutta ei tässä vielä kaikki. Punaketussa järjestetään myös hauskoja pelejä ja tapahtumia, kuten kasvonmaalauskursseja, joiden parissa perheet viihtyvät oikein rattoisasti.

Asiakasperhe valitsee ruokalistasta annoksia.
Pikku-Venlan lihapulla-annos lautaselle aseteltuna.
Herkullista purtavaa koko perheelle

Punaketussa pikkukettujen massujen ei tarvitse mouruta. Valitse lastenlistaltamme pikku-vilperteille ja pikku-lissuille sopivat annokset. Valinnanvaraa löytyy varmoista hiteistä, kuten hamppareista ja pizzoista, poronkäristyksen kaltaisiin lappilaisiin suosikkeihin. Lastenlistamme on suunniteltu alle 10-vuotiaiden makuun.

Vastuullisuus on osa Punakettua

Jos Punakettu ei olisi punainen, väri olisi varmaan vihreä – niin lähellä vihreät teot, ekologisuus ja vastuullisuus meille ovat. Tämän osoituksena meille onkin myönnetty arvostettu Green Key -merkki, jonka saadakseen yrityksen tulee olla sitoutunut muun muassa energian- ja vedenkäytön tehostamiseen.

Punakettu-perheen kumppanit

Punaketun laajaan perheeseen kuuluvat yhteistyökumppanimme, jotka tuovat paikallisuuden lautasellesi. Esimerkiksi sämpylät ja muut leipomotuotteet tulevat Kemijärveltä, poronlihat Orajärven kylästä, kun taas marjat ovat sodankyläläisten omin käsin poimimia.